ALL ABOUT MY JOURNEY IN PARENTING, BREASTFEEDING AND RAISING UP MY BELOVED KIDS

Followers

I am a Malaysian Breastfeeding Peer Counselor

I am a Malaysian Breastfeeding Peer Counselor
kindly contact me at hanaseman@yahoo.com

Thursday, October 7, 2010

CUTI-CUTI MALAYSIA KOTA KINABALU

Kredit to Google image

Actually ibu tak sempat nak update blog sebab pergi bercuti kat Kota Kinabalu..

Takmau cerita banyak kat sini.. boleh tengok journey ibu dan family kat blog ibu satu lagi




ada ole-ole untuk kawan2 ibu..

Jom join giveaway dan juga contest yang bakal menyusul nanti.

3 comments:

  1. wahh best nyer g KK, saya pon plan dgn husban nak pg ujung thn ni, tp kitaowng masih x confident sbb si kecik darwish masih tido pakai buai, adushh..tah bila la nak jln2 mcm awak, da sthn kami x pg bercuti, akhir sekali p HKong time ngandung 4 bln :(

    ReplyDelete
  2. Bestnya dia bercutiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. acusarah,
    saya belasah jer.
    First holiday jauh time Farish umur 7 bulan, gi Kuching.
    Pastu time Farish 14 bulan, dan tgh pregnant 2nd baby 6 bulan, gi Medan.

    Kak Laili,
    release tension dari beban kerja kak.. Dah plan dari awal tahun lagi.

    ReplyDelete

Apa Komen anda?

Related Posts with Thumbnails