ALL ABOUT MY JOURNEY IN PARENTING, BREASTFEEDING AND RAISING UP MY BELOVED KIDS

Followers

I am a Malaysian Breastfeeding Peer Counselor

I am a Malaysian Breastfeeding Peer Counselor
kindly contact me at hanaseman@yahoo.com

Sunday, January 1, 2012

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012

Lamanya ibu membiarkan blog ibu bersawang.. bukan apa, kekangan masa menyebabkan ibu takdan nak buka blog, bukan setakat buka blog sendiri, blog orang lain pun ibu tak sempat jengah..
Makanya dengan permulaan tahun 2012 ini,ini mula menyambung kembali kegiatan blogging ibu.
Pening juga buka blog lagi, dah berubah layout posting ni.. tengok betapa lamanya ibu tak buka blog sendiri. nasib baik ingat lagi password.

Dikesempatan tahun baru ini, marilah kita bersama-sama cubasedaya upaya menjadi yang lebih baik. Banyak juga azam ibu tahun 2011 tak terlaksana.. Azam tahun ni?... sebenarnya dah buat time menyambut Maal Hijrah dulu.
Ibu takdelah nak buat azam spesifik, azam short term biasanya on the spot..Azam long term biasalah ayat cliche "nak jadi seseorang yang lebih baik dari sebelum ni"

Kepada semua pembaca dan sahabat ibu

1 comment:

Apa Komen anda?

Related Posts with Thumbnails